ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων. Οι τρόποι αναφέρονται ακολούθως:

(1) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Με αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων. Η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στα 2,50€ και έως 2,0kg.

(2) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Πειραιώς IBAN : GR91 0171 4000 0064 0004 0030 310
Alpha Bank IBAN : GR63 0140 3470 3470 0233 0001 648

Δικαιούχος: Συστεγασμένα Φαρμακεία Λύγδα Μαρία-Νίκη – Λύγδα Ασπασία ΟΕ

Για αιτιολογία κατάθεσης παρακαλούμε να αναφέρεται τον αριθμό παραγγελία και το ονοματεπώνυμο σας. Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος το κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

(3) ΚΑΡΤΑ

Με χρέωση προπληρωμένες σας κάρτας (prepaidcard), χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτα (VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners).

(4) MASTERPASS

Πληρωμή με χρήση Ψηφιακού Πορτοφολιού (Masterpass).

(5) PAYPAL

Online πληρωμή μέσω της υπηρεσίας PayPal.

 


 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

(1) Βρείτε και προσθέστε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στο καλάθι αγορών. Σας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσετε όσα διαφορετικά προϊόντα επιθυμείτε καθώς και την ποσότητα του κάθε προϊόντος.

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας ζητηθεί να εισάγεται το e-mail σας και τον κωδικό πρόσβασης (password) εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης, αλλιώς σας δίνεται η επιλογή να δημιουργήσετε εκείνη τη στιγμή νέο λογαριασμό ή να συνεχίσετε και να ολοκληρώσετε τις αγορές σας ως επισκέπτης.

Δημιουργώντας νέο λογαριασμό ή ως επισκέπτης καλείστε να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία πελάτη που θα σας ζητηθούν.

Επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής.

Έχετε δυνατότητα επιλογής είτε αποστολής στο χώρο σας είτε παραλαβής από το φαρμακείο μας.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα σας σταλεί απαντητικό mail από το orders@lygdapharmacy.gr με τον κωδικό και την επισύναψη της παραγγελία σας.

Μόλις η παραγγελία σταλεί, θα λάβετε νέο email με τα στοιχεία παράδοσης.

(2) Τηλεφωνική παραγγελία

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο 210.5716881, ημέρες Δευτέρα-Σάββατο 09:00-21:00. Μοναδική προϋπόθεση είναι να γνωρίζετε το κωδικό του προϊόντος.

(3) E-mail

Αποστολή email στο lab@lygdapharmacy.gr ή επισκεφτείτε το https://www.lygdapharmacy.gr/to-ergastirio/, όπου μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας.