ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αποστολές Αθήνα – Ελλάδα:

  • Για αγορές από 40,00€ και άνω και μέχρι 2kg βάρους η αποστολή είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες μικρότερες των 40,00€ και μέχρι 2kg βάρους τα έξοδα αποστολής ανέρχονται 2,50€.
  • Για παραγγελίες άνω των 2kg τα έξοδα αποστολή υπολογίζονται αυτόματα και θα ενημερωθείτε, πριν πραγματοποιηθεί η αποστολή.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με την εταιρία ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 – 3 εργάσιμες μέρες.

Οι παραγγελίες που είναι για παραλαβή από το κατάστημά μας είναι ενεργές και διαθέσιμες για 3 εργάσιμες μέρες. Αν δεν προλάβετε να την παραλάβατε, μπορείτε να ανανεώσετε την δέσμευση του προϊόντος για άλλες 3 εργάσιμες μέρες είτε μέσω τηλεφώνου είτε με mail (210.5716881 | lab@lygdapharmacy.gr).

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται Δευτέρα – Σάββατο 09:00 – 20:00.

 

Αποστολές στην Κύπρο:

(1) Express παράδοση (1-3 εργάσιμες μέρες)

  • Δέμα εώς 2kg : Κόστος 17,50€

(Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 5,00€)

(2) Standard παράδοση (7-10 εργάσιμες μέρες)

  • Δέμα εώς 5kg : Κόστος 10,00€
  • Δέμα 5kg – 10kg : Κόστος 18,50€
  • Δέμα 10kg – 15kg : Κόστος 27,00€
  • Δέμα 15kg – 20kg : Κόστος 37,00€

(Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,85€)

 

Επιπλέον πληροφορίες:

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, Masterpass, PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Τα προϊόντα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη και αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ή διαφωνίας προκύψει εξ αυτών ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.

 

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές που αναγράφονται στο site για κάθε προϊόν είναι τελικές και σε αυτές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να μεταβάλλει τις τιμές χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών της. Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης κατά το χρόνο παραλαβής του προϊόντος που παρήγγειλε θα καταβάλλει το τίμημα, το οποίο αναγραφόταν κατά το χρόνο της παραγγελίας του.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η Επιχείρηση καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια όπου είναι αυτό δυνατό για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, τηρώντας αυστηρά μέτρα ασφαλείας, τα οποία κατά την κρίση της Επιχείρησης δύνανται να μεταβληθούν ή να τροποποιηθούν. Η Επιχείρηση για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της, χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (SecureSocketsLayer). Προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνει ο χρήστης όταν γίνεται μέλος μας. Η Επιχείρηση προτρέπει και συνιστά στους χρήστες της, για λόγους ασφαλείας και μόνο, να αλλάζουν τακτικά το password τους και να αποφεύγουν τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών, καθώς και την κοινοποίηση των κωδικών αυτών σε τρίτους.

 


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.lygdapharmacy.gr στις ακόλουθες και μόνο περιπτώσεις:

Λάθος προϊόνΔικαίωμα Υπαναχώρησης. Στην περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό (λάθος προϊόν) από αυτό για το οποίο πραγματοποιήθηκε η παραγγελία, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς του χωρίς καμία χρέωση μεταφορικών για εσάς. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο όταν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (δηλ. σε άριστη, πλήρη και χωρίς φθορά και χρήση) και με την πλήρη αυθεντική του συσκευασία. Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κλπ.

Εάν με υπαιτιότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.lygdapharmacy.gr πωλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (π.χ καταστράφηκαν κατά τη μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ), στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος και να επικοινωνήσει με εμάς το ταχύτερο δυνατόν. Σε περίπτωση που ο πελάτης αποδεχτεί να παραλάβει το προϊόν, η Επιχείρηση δεν θα δεχτεί την επιστροφή και συνεπώς δεν θα προβεί σε καμία αντικατάσταση ή αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη. Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς καμία υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης επιβαρύνεται με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους Σε αυτήν την περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος όπως π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο κλπ.